Detox kuur met 100% natuurlijke ingrediënten

Reinig uw darmen

 • Sneller afvallen
 • Verbetert de spijsvertering
 • Geen opgeblazen gevoel meer
 • Energiek en fit gevoel
Bestel Detox-D
Natuurlijke Detox ingrediënten helpen uw lichaam ontgiften!

Reinig uw lever

 • Goed voor hart en bloedvaten
 • Een jonge, frisse uitstraling
 • Rustig en ontspannen gevoel
 • Een gezond gewicht
Bestel Detox-L

Natuurlijke Detox ingrediënten helpen uw lichaam ontgiften!

Een Detox kuur zorgt voor het reinigen van het lichaam, waardoor u zich weer snel fit en gezond zult voelen! De Detox Lever en Detox Darmen kuren bevatten beiden natuurlijke ingrediënten, welke ervoor zorgen dat de schadelijke gifstoffen in het lichaam vrijkomen en kunnen worden afgevoerd. Zowel Detox-L als Detox-D zijn samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten. Het gebruik van deze Detox kuren is volledig veilig en verantwoord en geeft geen negatieve bijwerkingen.

Ingrediënten Detox Darmen
Ingrediënten Detox Lever


Ingrediënten Detox Darmen

De natuurlijke ingrediënten in Detox-D richten zich op het ontgiften van de darmen.

Detox-D bevat de volgende 3 natuurlijke ingrediënten:

 • Digezyme
 • Lactospore
 • Gember extract (5% gingerolen)
Bestel Detox-D
Ingrediënten
per capsule
Hoeveelheid
per capsule
Digezyme 50 mg
Lactospore 10 mg
Gember extract 25 mg
(5% gingerolen)
Ingrediënten Detox Darmen

Digezyme

Digezyme is een mengsel van diverse spijsverteringsenzymen, namelijk: amylase, protease, cellulase, lipase en lactase. Deze spijsverteringsenzymen zijn nodig voor de spijsvertering van eiwitten, vetten en koolhydraten. Een tekort aan spijsverteringsenzymen kan leiden tot ondervoeding doordat voedingsstoffen niet goed opgenomen kunnen worden. Bovendien geeft dit klachten als buikkrampen, gasvorming en een opgeblazen gevoel. Naast een tekort aan spijsverteringsenzymen kan ook de spijsvertering aangetast worden door verschillende factoren zoals stress en ziekte.

Ook door ouder worden of gezondheidsproblemen kan de productie van spijsverteringsenzymen verminderen of de werking ervan worden verminderd. Een suppletie met Digezyme kan dan hulp bieden bij het verbeteren van de spijsvertering.

Lactospore

Lactospore

Lactospore is een probioticum. Een probioticum kan de bacterieflora in het lichaam positief beïnvloeden. De bacterieflora in de darmen kan als gevolg van diverse oorzaken verstoord raken waardoor schadelijke stoffen in het lichaam de kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Vervolgens kunnen deze ziektes en andere problemen, zoals bijvoorbeeld gasvorming, veroorzaken. Een probioticum wordt gebruikt om de bacterieflora weer te herstellen en ziektes en (darm)problemen te voorkomen.

Lactospore is een probioticum dat in staat is zonder problemen de darmen te bereiken en daar pas te ontkiemen en zich te vermenigvuldigen zodat de werking optimaal is. Veel andere soorten probiotica zijn niet stabiel bij kamertemperatuur en kunnen de maagbarrière niet doorkomen en het gal niet doorstaan. Deze soorten probiotica kunnen daarom niet optimaal functioneren zoals Lactospore dat kan. Bovendien ondersteunt Lactospore de werking van Digezyme.

Gember extract

Gember extract

Ook gember heeft een gunstige invloed op de spijsvertering en biedt hulp bij maag-darmklachten en spijsverteringsproblemen. Gember beschermt de maag en darmen en verhoogt de aanmaak van diverse spijsverteringsenzymen, waardoor de stofwisseling bevorderd wordt. Ook kan gember de beweeglijkheid van de maag stimuleren, dit heeft tevens een positieve invloed op de stofwisseling.

Gember werkt ontstekingsremmend en helpt opstapeling van gifstoffen voorkomen. Dit helpt problemen als misselijkheid, braken, winderigheid, darmkrampen en diarree voorkomen.

Bestel Detox-D

Ingrediënten in Detox Lever

De natuurlijke ingrediënten in Detox-L richten zich op het ontgiften van de lever.

Detox-L bevat het mengsel Triphala.

Triphala is een mengsel van drie bessen extracten:

 • Emblica Officinalis
 • Terminalia Belerica
 • Terminalia Chebula
Bestel Detox-D
Ingrediënten
per capsule
Hoeveelheid
per capsule
Emblica Officinalis 30 mg
Terminalia Belerica 30 mg
Terminalia Chebula 30 mg
Ingrediënten in Detox Lever

Emblica Officinalis

Emblica Officinalis bevat een hoge dosis vitamine C en werkt daarom in het lichaam als antioxidant. Daarnaast heeft dit kruid een zogenaamde 'verjongende' werking en helpt maag- en darmklachten te bestrijden. Emblica Officinalis stimuleert een goede bloeddruk regulatie en kan het slechte cholesterol in het lichaam helpen verlagen.

Terminalia Belerica

Terminalia Belerica wordt als ontstekingsremmend middel gebruikt en heeft een positief effect op de ogen en geeft de huid en het haar een mooie uitstraling. Dit kruid stimuleert een gezonde spijsvertering en een goede weerstand.

Terminalia Chebula

Terminalia Chebula wordt toegepast om de spijsvertering te verbeteren en helpt bij behandeling van constipatie en overgewicht. Daarnaast heeft dit kruid een positieve invloed op de gemoedstoestand waardoor nervositeit en angst bestreden kunnen worden. Terminalia Chebula heeft verjongende eigenschappen en stimuleert de hersenen en zenuwen op positieve wijze.

Triphala

Triphala

Bovenstaande bessen extracten hebben ieder krachtige eigenschappen die een bijdrage leveren aan het reinigen van het lichaam. Als samengevoegd mengsel werken deze extracten optimaal. Triphala heeft vele positieve eigenschappen, de kruiden hebben een zuiverende werking op het lichaam, waaronder de lever, waardoor het helpt een goede gezondheid te ondersteunen en behouden. De antioxidante werking van Triphala zorgt ervoor dat de gifstoffen uit o.a. de lever kunnen worden afgevoerd uit het lichaam, waardoor het lichaam en de lever gereinigd worden, dit heeft tevens een positief effect op het hart, de bloeddruk en het cholesterolgehalte in het lichaam.

Bestel Detox-D