Veel gestelde vragen over het gebruik van detox kuren

Reinig uw darmen

  • Sneller afvallen
  • Verbetert de spijsvertering
  • Geen opgeblazen gevoel meer
  • Energiek en fit gevoel
Bestel Detox-D
Vragen over het gebruik van de Detox kuren

Reinig uw lever

  • Goed voor hart en bloedvaten
  • Een jonge, frisse uitstraling
  • Rustig en ontspannen gevoel
  • Een gezond gewicht
Bestel Detox-L

Vragen over Detox kuren? Veel gestelde vragen leest u hier

Heeft u vragen over detoxen, het gebruik van de detox kuren of het bestellen of kopen van Detox-D en Detox-L? Veel gestelde vragen leest u hier! Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Vragen over het gebruik van de Detox kuren

Is het gebruik van de Detox kuren veilig?

Ja, het gebruik van de Detox kuren is volledig veilig en verantwoord. De capsules bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten die absoluut niet schadelijk zijn voor de gezondheid en ook geen negatieve bijwerkingen zullen geven. Twijfelt u over het gebruik van de Detox kuren? Raadpleeg dan uw huisarts.

Hoelang moet ik de capsules innemen totdat het effect geeft?

Een Detox kuur duurt 20 dagen. Het is per persoon verschillend wanneer de eerste positieve effecten merkbaar zullen zijn in het lichaam. Voor een optimaal resultaat adviseren wij 3 kuren van 20 dagen te volgen. Wij adviseren u altijd de kuur af te maken.

Hoeveel Detox kuren mag ik maximaal gebruiken?

U kunt zoveel Detox kuren gebruiken als u wilt.

Hoeveel capsules moet ik dagelijks innemen?

Wanneer u een van beide Detox kuren kiest dan dient u dagelijks 3 capsules in te nemen. Gebruikt u beide Detox kuren tegelijk? Dan dient u 6 capsules per dag in te nemen. Wij adviseren u de inname van de capsules over de dag te verspreiden. Neem bijvoorbeeld 3 maal daags 1 of 2 tabletten in. Bijvoorbeeld 'ochtends, 's middags en 's avonds. Dit hoeft niet tijdens de maaltijd te zijn.

Moet ik mijn eetpatroon aanpassen

Het is niet nodig uw eetpatroon aan te passen. U kunt gewoon brood, aardappelen en groente blijven eten. Voor een optimaal resultaat raden wij u wel aan zo gezond mogelijk te eten en voldoende te bewegen. Gebruik alcohol, cafeïne en verslavende middelen met mate.

Zijn de ingrediënten in de capsules verslavend?

Nee, de ingrediënten in de capsules hebben geen verslavende werking.

Mag ik de Detox kuren gebruiken in combinatie met andere middelen of medicijnen?

De ingrediënten in de capsules hebben geen negatief effect op de werking van andere middelen of medicijnen. Twijfelt u over het gebruik van de Detox kuren? Raadpleeg dan uw huisarts.

Moet ik de capsules in nemen tijdens de maaltijd?

U neemt driemaal daags 1 capsule in. Wij adviseren de capsules te verspreiden over de dag. Dit hoeft niet tijdens de maaltijd te zijn.

Wat moet ik nog meer doen om snel af te vallen?

Door het volgen van de detox kuur zal uw lichaam weer optimaal functioneren. Uw stofwisseling en spijsvertering werken weer beter waardoor u gewicht zult verliezen. Naast het volgen van de detox kuur raden wij aan voldoende te bewegen en gezond te eten om het proces te stimuleren.

Hoelang zijn de capsules houdbaar na het openen van de pot?

Op de verpakking is dit uiterste houdbaarheidsdatum aangegeven. Fabrikanten zijn verplicht om op hun etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie of gebruik.

Bestel Detox en reinig uw lichaam